fotoworkshop

Beginners cursus natuurfotografie. Veluwezoom door Nankee

De veluwezoom bij Arnhem is een geweldig gebied vol prachtige blikvelden en dieren. Grote kans om herten en zwijnen te zien. Op de Posbank kun je prachtige landschapsfoto’s maken. Door het reliëf in het landschap ontstaan er mooie doorkijkjes, waar je als fotograaf dankbaar gebruik van kan maken. Nankee kent het gebied erg goed en weet fantastische plekjes waar je mooie plaatjes kunt maken

De Posbank is bijna 90m hoog. Vanaf dit uitkijkpunt heb je een schitterend uitzicht over het fraaie reliëf dat zelfs voor Nederlands begrippen uitzonderlijk is.

Bij helder weer kijk je meer dan 20 km ver en zijn zelfs de heuvels van Montferland en het Rijk van Nijmegen te zien. Dit wordt dan ook vaak een van de mooiste plekken van Nederland genoemd

De bloeiende gaspeldoorn geeft in deze tijd de Posbank extra kleur. De Posbank is een prachtige plek  om mooie foto’s te maken. Tijdens de workshop zullen we ingaan op de basisprincipes binnen de natuurfotografie.

Voor wie is deze cursus? De beginners cursus is voor diegenen die creatieve controle willen krijgen over hun fotografie middels een handmatige bediening van de camera. Voor mensen die net een eerste fototoestel hebben gekocht en deze dan ook meteen goed willen leren gebruiken. Of voor anderen die al veel te lang het fotograferen aan  de camera overlaten door op automatische stand te fotograferen.

U leert tijdens deze workshop  uw camera beheersen en gaat trefzekerder fotograferen. Aan bod komt de basis van camera- en opnametechniek, lichtkwaliteit en basis compositie.

Praktische informatie

De workshop begint om 10:00 uur.  Waar we beginnen met een stukje theorie en vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen. We gaan vooral heel veel doen want daar leer je het meeste van. De workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar die het leuk vinden om te leren fotograferen met hun eigen toestel (wel onder begeleiding van een betalende volwassene).

De kosten voor deze workshop bedragen € 59,-.

Voorwaarden: minimaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Zodra de betaling binnen is is uw inschrijving definitief.Ook bij minder weer gaat de workshop door. We verlenen geen restitutie.

Inschrijven kan hier