fotoworkshop (1)

Dierentuinfotografie. 21 april 2018
Leer beter fotograferen in de dierentuin Burgers Zoo Arnhem

Een gezellige en leerzame fotografie workshop in de dierentuin. Voorkennis over fotografie is bij deze workshop niet noodzakelijk. Voor wie is deze cursus? De beginners cursus is voor diegenen die creatieve controle willen krijgen over hun fotografie middels een handmatige bediening van de camera. Voor mensen die net een eerste fototoestel hebben gekocht en deze dan ook meteen goed willen leren gebruiken. Of voor anderen die al veel te lang het denken aan de camera overlaten door op automaat stand te fotograferen. U leert tijdens deze workshop uw camera beheersen en gaat trefzekerder fotograferen. Aan bod komt de basis van camera- en opnametechniek, licht en basis compositie. Wat te doen met hekwerk, glas en tralies bij dieren

Lees ook het artikel wat ik voor Zoom heb geschreven.

Praktische informatie
Wandeling in de dierentuin met tips &tricks, bespreken van de foto’s en een naslagwerk voor thuis

De workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar die het leuk vinden om te leren fotograferen met hun eigen toestel (wel onder begeleiding van een betalende volwassene).

Tijd van 10.00 uur tot 15.00 uur

Prijs 69 euro

Inclusief consumptie; exclusief toegang Burgers Zoo

De kosten voor deze workshop bedragen € 69,-.

Voorwaarden: minimaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Zodra de betaling binnen is is uw inschrijving definitief. Ook bij minder weer gaat de workshop door. We verlenen geen restitutie.

Klik hier om in te schrijven