Cursussen

Schermafbeelding 2018-01-03 om 15.56.12

Beginners cursus natuurfotografie. 24 februari natuurgebied Surea.

Surea is een geweldig gebied vol prachtige blikvelden en dieren. Een bijzondere plek om mooie foto’s te maken. Tijdens de workshop zullen we ingaan op de basisprincipes binnen de natuurfotografie.

 

Voor wie is deze cursus? De beginners cursus is voor diegenen die creatieve controle willen krijgen over hun fotografie middels een handmatige bediening van de camera. Voor mensen die net een eerste fototoestel hebben gekocht en deze dan ook meteen goed willen leren gebruiken. Of voor anderen die al veel te lang het fotograferen aan  de camera overlaten door op automatische stand te fotograferen.

U leert tijdens deze workshop  uw camera beheersen en gaat trefzekerder fotograferen. Aan bod komt de basis van camera- en opnametechniek, lichtkwaliteit en basis compositie.

Praktische informatie

De workshop begint om 10:00 uur.  Waar we beginnen met een stuk theorie en vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen. We gaan vooral heel veel doen want daar leer je het meeste van. De workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar die het leuk vinden om te leren fotograferen met hun eigen toestel (wel onder begeleiding van een betalende volwassene).

De kosten voor deze workshop bedragen € 59,-. Voorwaarden: minimaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Zodra de betaling binnen is is uw inschrijving definitief. Inschrijven kan via deze link