Cursus Surae

fotoworkshop (5)

Beginners cursus natuurfotografie. Surae door Nankee

Surae is een geweldig gebied vol prachtige blikvelden en dieren. Grote kans om schotse hooglanden en verschillende watervogels te zien. We lopen naar een plek waar de kans om het zien van deze dieren het grootst is. Je kunt er prachtige landschapsfoto’s maken. Door het reliëf in het landschap ontstaan er mooie doorkijkjes, waar je als fotograaf dankbaar gebruik van kan maken. Nankee kent het gebied erg goed en weet fantastische plekjes waar je mooie plaatjes kunt maken

Voor wie is deze cursus? De beginners cursus is voor diegenen die creatieve controle willen krijgen over hun fotografie middels een handmatige bediening van de camera. Voor mensen die net een eerste fototoestel hebben gekocht en deze dan ook meteen goed willen leren gebruiken. Of voor anderen die al veel te lang het fotograferen aan  de camera overlaten door op automatische stand te fotograferen.

U leert tijdens deze workshop  uw camera beheersen en gaat trefzekerder fotograferen. Aan bod komt de basis van camera- en opnametechniek, lichtkwaliteit en basis compositie.

Praktische informatie

De workshop begint om 10:00 uur.  Waar we beginnen met een stukje theorie en vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen. We gaan vooral heel veel doen want daar leer je het meeste van. De workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar die het leuk vinden om te leren fotograferen met hun eigen toestel (wel onder begeleiding van een betalende volwassene).

De kosten voor deze workshop bedragen € 59,-.

Voorwaarden: minimaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Zodra de betaling binnen is is uw inschrijving definitief.Ook bij minder weer gaat de workshop door. We verlenen geen restitutie.

Inschrijven kan hier